Završeno II kolo Premijer fly fishing lige BiH u Ribniku, rijeka Sana

Nakon paklenih vrućina koje su nas pratile ovih dana u nedjelju je bio dan kakav bi svaki sportski ribolovac poželio za rekreaciju i sportsko nadmetanje u fly fishing disciplini.
Lijep dan i dobro pripremljena staza od strane domaćina SRD Ribnik sigurno su bili i jedan od važnih faktora za opušteno, fer i korektno nadmetanje učesnika koje se odvijalo punih 6 sati u dva sektora.
Na takmičenju je bio prisutan i predsjednik TK SRS BiH, Ivica Tomičić kojem su takmičari iznijeli primjedbe i sugestije, a sve u cilju kvalitetnijeg i uspješnijeg takmičenja u Premijer FF ligi za sljedeću sezonu.
Da sve protekne u najboljem redu pobrinuli su se sudije u sastavu: Igor Gromilić, delegat, Ilija Banjac, vrhovni sudija, sektorski sudci i sekretar /komesar.
Nakon II KOLA Premijer fly fishing lige BiH, u blagoj prednosti je Borislav Šmanja, a u korak ga prate Bovan Siniša i Aleksandar Đukić, a ko će biti Šampion BiH u FF ove godine, neizvjesno će biti sve do kraja lige.

Filed in: Takmičenja Tags: ,

You might like:

Čestit Božić! Čestit Božić!
Bilten 20. CORTLAND Svjetskog omladinskog prvenstva u mušičarenju Bilten 20. CORTLAND Svjetskog omladinskog prvenstva u mušičarenju
Poziv na KUP takmičenje BiH u lovu ribe udicom sa hranilicom – ‘Feeder’ Poziv na KUP takmičenje BiH u lovu ribe udicom sa hranilicom – ‘Feeder’
Poziv za učešće u SPIN Premijer ligi BiH Poziv za učešće u SPIN Premijer ligi BiH
© Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.