Završena Liga veterana i osoba sa invaliditetom SRS BiH

invU dane 8. i 9. oktobra, na jezeru Drenova u Prnjavoru održana su posljednja dva kola lige veterana i osoba sa invaliditetom.

Nastupilo je 6 takmičara u kategoriji osoba sa invaliditetom i 8 u kategoriji veterana.

U kategoriji osoba sa invaliditetom, 1. mjesto je zauzeo Vukojević Ostoja iz Gradiške, 2. mjesto Kelečević Rade iz Laktaša, a treće mjesto Omerović Admir iz Tuzle.

Kod veterana, prvo mjesto je zauzeo Gopo Husein iz Jelaha drugo mjesto Davogić Stojan iz Dervente, a treće mjesto Pešto Mugdim iz Sarajeva.

Takmičenje su bez primjedbi na suđenje proveli sekretar takmičenja Sinanović Zijad, delegat Saveza Miroslav Katalina i vrhovni sudija Ljubinko Nježić.

Filed in: Takmičenja Tags: 

You might like:

Bilten Sportsko ribolovnog saveza Bosne i Hercegovine za 2019. godinu Bilten Sportsko ribolovnog saveza Bosne i Hercegovine za 2019. godinu
Sretno Badnje veče i čestit Božić Sretno Badnje veče i čestit Božić
Bosna i Hercegovina 2018. godine domaćin Svjetskog prvenstva u SPIN-u Bosna i Hercegovina 2018. godine domaćin Svjetskog prvenstva u SPIN-u
Poziv na Otvoreno prvenstvo veterana i Premijer ligu invalidnih osoba u disciplini “Lovu ribe udicom na plovak” Poziv na Otvoreno prvenstvo veterana i Premijer ligu invalidnih osoba u disciplini “Lovu ribe udicom na plovak”
© 2020 Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.