Završena Feeder premijer liga BiH

U dane 29. i 30. maja 2021. godine, na jezeru Modrac staza Kiseljak koja pripada SRD ‘Mrena’ Živinice, održano je 3. i 4. kolo Premijer Feeder lige SRS BiH za 2021. godinu.

Staza je bila pripremljena i obilježena po pravilniku SRS BiH. Za svo vrijeme takmičenja bili su na raspolaganju članovi udruženja.

U 3. i 4. kolu trebalo je da nastupi 15 takmičara, ali na 3. kolu je nastupilo 11 takmičara, a na 4. kolu 10.

Šampion i prvoplasirani Feeder premijer lige BiH je Zlatan Sitarević, drugoplasirani je Dževad Karić a trećeplasirani Dženan Karić.

Takmičenje je sprovela sudijska ekipa:

  • delegat Saša Mičević
  • vrhovni sudija Tarik Ibrišević
  • komesar Saša Mičević

Komesar Feeder lige, Saša Mičević

[pdf-embedder url=”http://www.bistrobih.ba/nova/wp-content/uploads/2021/06/GEN-PLASMAN-ZA-ULOV-RIBE-Feeder.pdf” title=”GEN PLASMAN ZA ULOV RIBE Feeder”]

Filed in: Obavještenja

You might like:

Konkurs za izbor domaćina takmičarskih staza za ribolovna takmičenja SRS F BiH u sezoni 2024. Konkurs za izbor domaćina takmičarskih staza za ribolovna takmičenja SRS F BiH u sezoni 2024.
Rijeka Bosna: Održana posljednja dva kola Premijer Feeder lige SRS BiH Rijeka Bosna: Održana posljednja dva kola Premijer Feeder lige SRS BiH
Jezero Modrac: Održan KUP BiH u disciplini lov ribe sa hranilicom “FEEDER” Jezero Modrac: Održan KUP BiH u disciplini lov ribe sa hranilicom “FEEDER”
Održana završna dva kola Premijer lige BiH u mušičarenju Održana završna dva kola Premijer lige BiH u mušičarenju
© Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.