Saopštenje za javnost

SKUPŠTINA SRS BOSNE I HERCEGOVINE

Svojom jednoglasnom odlukom, Skupština Sportsko ribolovnog saveza Bosne i Hercegovine je, na svojoj sjednici održanoj 25.02.2017. godine, ocjenila kao krajnje nedolično i neodgovorno ponašanje pojedinaca koji ovih dana ponovo preko e- mail adrese pokušavaju, jezikom ulice,  da iznesu neistine, neargumentovano klevetaju, i omalovažavaju rad organa Saveza i većine zvanično izabranih finkcionera. Pošto se ovakvo nešto već u nekoliko navrata dogodilo i predhodnih predizbornih godine, Skupština smatra da je i ovaj put na sceni pokušaj ranije smjenjenih pojedinaca, da se na ovaj način dodatno rehabilituju, kako bi se sa svojim istomišljenicima vratili u rukovodstvo ograna Saveza. Ovakvo ponašaje, već pomenutih pojedinaca neće i ne može ugroziti rad i funkcionisanje Sportsko ribolovnog saveza Bosne i Hercegovine.

Skupština se ZVANIČNO OGRAĐUJE od svih lažnih optužbi koji su dostavljeni na adrese organa i pojedinaca naših članica, organima i pojedincima RAJP- a, i svim drugim organima i licima i kao krajnje štetno i neodgovorno osuđuje ovakav način komuniciranja.

Zadužuje se kancelarija Saveza da ovo saopštenje objavi na zvaničnoj WEB stranici SRS BiH i dostavi uz izvinjenje članicama RAJP- a i drugim organizacijama sportskog ribolova za koje ima saznanja da su bili upućeni e- mail- ovi.

PREDSJEDNIK SKUPŠTINE

Darko Ružić

Filed in: Obavještenja

You might like:

BILTEN TAKMIČARSKE KOMISIJE SRS BiH ZA 2018. GODINU BILTEN TAKMIČARSKE KOMISIJE SRS BiH ZA 2018. GODINU
KONKURS ZA IZBOR STAZE ZA ODRŽAVANJE JADRANSKO PODUNAVSKOG KUP – a U DISCIPLINI “LOV RIBE UDICOM NA HRANILICU” – FEEDER KOJI ĆE SE ODRŽATI OD 23. – 25. AVGUSTA 2019. GODINE KONKURS ZA IZBOR STAZE ZA ODRŽAVANJE JADRANSKO PODUNAVSKOG KUP – a U DISCIPLINI “LOV RIBE UDICOM NA HRANILICU” – FEEDER KOJI ĆE SE ODRŽATI OD 23. – 25. AVGUSTA 2019. GODINE
Prijava staza za takmičenja po disciplinama za 2019. godinu Prijava staza za takmičenja po disciplinama za 2019. godinu
KALENDAR SPORTSKO RIBOLOVNIH TAKMIČENJA ZA 2019.GODINU KALENDAR SPORTSKO RIBOLOVNIH TAKMIČENJA ZA 2019.GODINU
© 6911 Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.