REZULTATI JADRANSKO PODUNAVSKOG KUP – A U DISCIPLINI FEEDER

Na jezeru Bovan održan  je jadransko podunavski KUP u disciplini “Feeder”, uz učešće ekipa iz Bosne i Hercegovine, Mađarske, Bugarske i Srbije, gdje je FEEDER TIM iz BiH osvojio 4. mjesto.

EKIPNO                                                      POJEDINAČNO

1 mjesto MAĐARSKA                                                        1 mjesto  KOCSIS LASZLO  MAĐARSKA

2 mjesto NIŠAVA NIŠ SRBIJA                                        2 mjesto  SZABO TAMAS     MAĐARSKA

3 mjesto ŠUMADIJA KRAGUJEVAC SRBIJA              3 mjesto  TOTH HENRIK       MAĐARSKA

4. mjesto FEEDER TIM BiH

Rezultati 1. dan

Rezultati 2. dan

 

Filed in: Obavještenja

You might like:

OBAVJEŠTENJE KOMESARA – ZA III i IV KOLO PREMIJER LIGE BOSNE I HERCEGOVINE 2017. GODINE U DISCIPLINI “LOV RIBE UDICOM NA PLOVAK – SENIORI” OBAVJEŠTENJE KOMESARA – ZA III i IV KOLO PREMIJER LIGE BOSNE I HERCEGOVINE 2017. GODINE U DISCIPLINI “LOV RIBE UDICOM NA PLOVAK – SENIORI”
SATNICA 4. I 5. KOLA PREMIJER LIGE BiH U DISCIPLINI “LOV GRABLJIVICA UMJETNIM MAMCEM S OBALE – SPIN” SATNICA 4. I 5. KOLA PREMIJER LIGE BiH U DISCIPLINI “LOV GRABLJIVICA UMJETNIM MAMCEM S OBALE – SPIN”
REZULTATI NAKON II KOLA PREMIJER LIGE BiH U DISCIPLINI “LOV RIBE UDICOM NA PLOVAK” ZA KATEGORIJU SENIORA REZULTATI NAKON II KOLA PREMIJER LIGE BiH U DISCIPLINI “LOV RIBE UDICOM NA PLOVAK” ZA KATEGORIJU SENIORA
OBAVJEŠTENJE KOMESARA PREMIJER LIGE BIH U DISCIPLINI “LOV RIBE UDICOM NA PLOVAK” OBAVJEŠTENJE KOMESARA PREMIJER LIGE BIH U DISCIPLINI “LOV RIBE UDICOM NA PLOVAK”
© 2017 Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.