PREMINUO NIKOLA PUCE

Jutros je u Mostaru preminuo jedan od osnivača  i dugogodišnji član najviših i najodgovornijih organa SRS BiH Nikola Puce. Istinski zaljubljenik u sportski ribolova Nikola se od prvih dana bespoštedno zalagao da se formira zajednički savez BiH. U toj svojoj borbi nije štedio ni sebe a ni svoju porodicu, da i ako narušenoga zdravlja, u svako doba se odazivao i nučestvovao u radu kako organa krovnoga saveza tako i njegovih članica. Nije bio rijedak slučaj da se pojavljuje i na takmičenjima, a kao kruna njegovog uspjeha i sveukupne aktivnosti je organizacija Evropskih, Svjetskih i regionalnih takmičenja sportskih ribolovaca na Karaotoku i u Blagaju. Mnogi od nas pamte i njegove zasluge za prve odlaske naših reprezentacija u svijet ( Italija, Belgija, Slovačka,Portugal, SAD i druge zemlje ) ali i njegove zasluge za postignute sjajne rezultare naše Fly Fishing reprezentacije kako u Banja Luci tako i u Jajcu.  Kako vidimo nije dočekao skoro Svjetsko prvenstvo i naših SPIN-aša pa da se još jednom zajedno družimo i radujemo.

Odlazak ovakvog čovjeka i nadasve iskrenog zaljubljenika u ribolovni sport, nenadoknadiv je gubitak za sve nas a pogotovo za njegovu porodicu kojoj izražavamo riječi najsikrenijeg saučešća.

Sportsko ribolovni savez BiH

Filed in: Obavještenja

You might like:

REZULTATI OTVORENOG PRVENSTVA ZA MLAĐE KATEGORIJE U DISCIPLINI “LOV RIBE UDICOM NA PLOVAK” REZULTATI OTVORENOG PRVENSTVA ZA MLAĐE KATEGORIJE U DISCIPLINI “LOV RIBE UDICOM NA PLOVAK”
SATNICA ZA IV KOLO PREMIJER LIGE BIH U DISCIPLINI “LOV ŠARANA I AMURA” 2018. GODINE I TEHNIČKE DISCIPLINE (BACANJE) SATNICA ZA IV KOLO PREMIJER LIGE BIH U DISCIPLINI “LOV ŠARANA I AMURA” 2018. GODINE I TEHNIČKE DISCIPLINE (BACANJE)
IZVJEŠTAJ ZA V I VI KOLO FLY FISHING PREMIJER LIGE BOSNE I HERCEGOVINE – VRBAS – DONJI VAKUF IZVJEŠTAJ ZA V I VI KOLO FLY FISHING PREMIJER LIGE BOSNE I HERCEGOVINE – VRBAS – DONJI VAKUF
OBAVJEŠTENJE ZA UČESNIKE PREMIJER LIGE BIH U DISCIPLINI “LOV ŠARANA I AMURA” OBAVJEŠTENJE ZA UČESNIKE PREMIJER LIGE BIH U DISCIPLINI “LOV ŠARANA I AMURA”
© 2018 Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.