Održano 7. i 8. kolo Premijer lige BiH u mušičarenju

Dana 26.06.2022. godine, na rijeci Krušnici u Bosanskoj Krupi održano je 7. i 8. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine u mušičarenju.

Glavni sudija takmičenja je bio Džigumović Dževad iz Bosanske Krupe, delegat takmičenja Kardaš Erna iz Bihaća i komesar Lige Marković Željko iz Banja Luke.

Domaćin takmičenja SRD Krušnica je postavio stazu na koju takmičari nisu imali zamjerki.

Na sat i po je vršeno mjerenje ribe na zahtjev domaćina takmičenja, a poslije toga je vršeno pomjeranje takmičera za pet pozicija unutar sektora.

Poslije ova dva kola, vodstvo na tabeli je preuzeo Siniša Bovan iz SRD Banja Luka.

Kao i obično, domaćini su iskazali svoju gostoljubivost te pripremili ručak i osvježenje za takmičare na pauzi između dva kola.

KOMESAR LIGE, Željko Marković Int. sudija

Filed in: Obavještenja

You might like:

Interni konkurs za dodjelu nagrada i priznanja SRS Federacije BiH za 2023. godinu Interni konkurs za dodjelu nagrada i priznanja SRS Federacije BiH za 2023. godinu
Konkurs za izbor domaćina takmičarskih staza za ribolovna takmičenja SRS F BiH u sezoni 2024. Konkurs za izbor domaćina takmičarskih staza za ribolovna takmičenja SRS F BiH u sezoni 2024.
Rijeka Bosna: Održana posljednja dva kola Premijer Feeder lige SRS BiH Rijeka Bosna: Održana posljednja dva kola Premijer Feeder lige SRS BiH
Jezero Modrac: Održan KUP BiH u disciplini lov ribe sa hranilicom “FEEDER” Jezero Modrac: Održan KUP BiH u disciplini lov ribe sa hranilicom “FEEDER”
© Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.