Održano 3. i 4. kolo Premijer lige BiH u mušičarenju

Dana 20.08.2023. godine na rijeci Krušnici u Bosanskoj Krupi održano je 3. i 4. kolo Premijer lige BiH u mušičarenju na kojem su bili prisutni svi takmičari koji su prijavljeni u ligi.

Poslije ova dva održana kola, na prvo mjesto došao je novopridošli mladi takmičar iz Ribnika Svetozar Dmitrović sa ostvarenim prvim i drugim mjestom po kolima. Drugo mjesto je zauzeo domaći takmičar iz Bosanske Krupe Elvin Ajanović i tako su potisnuli na treće i četvro mjesto Dević Jovu i Milu Kerkeza sa vodećih pozicija iz prethodnih kola.

Vrhovni sudija na takmičenju je bio Džigumović Dževad iz Bosanske Krupe, a delegat takmičenja je bila Biljana Petrović iz Banja Luke.

Takmičenje je završeno bez primjedbi takmičara kako na suđenje tako i na postavljenu stazu, a takođe nije bilo nikakvih primjedbi na na takmičare koji su ova dva kola završili u fer i korektnoj takmičarskoj borbi za što bolji plasman.

KOMESAR LIGE, Marković Željko

Preuzmi dnevnik takmičenja sa 3. i 4. kola Premijer lige SRS BiH u mušičarenju – Krušnica

 

Filed in: Obavještenja

You might like:

Na rijeci Lepenici u Kiseljaku održano 3. kolo Premijer SPIN lige BiH Na rijeci Lepenici u Kiseljaku održano 3. kolo Premijer SPIN lige BiH
Poziv na Prvenstvo Federacije BiH u lovu šarana i amura Poziv na Prvenstvo Federacije BiH u lovu šarana i amura
Bajram Šerif Mubarek Olsun! Bajram Šerif Mubarek Olsun!
U Kiseljaku održano Prvenstvo SRS FBiH u disciplini “SPIN” za seniore U Kiseljaku održano Prvenstvo SRS FBiH u disciplini “SPIN” za seniore
© Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.