Održan 4. Jadransko-podunavski kup u lovu ribe udicom sa hranilicom – Feeder

Od 17.06. do 19.06.2022. godine održan je 4. Feeder JPK u Višegradu na rijeci Drini u organizaciji SRS BiH i domaćina SRD Drinska jezera iz Višegrada.

Na KUP-u je učestvovalo 12 ekipa sa 45 prijavljenih takmičara iz Slovenije, Srbije, Hrvatske i domaćina Bosne i Hercegovine.

Poslije dva dana takmičenja ekipno su najuspješniji bili ZFK Srbija koju čine članovi kluba ‘Mrena’ Paraćin, dok je u pojedinačnoj konkurenciji najuspješniji bio Vražić Vladimir iz ŠRU Odra iz Velike Gorice, Hrvatska.

Takmičenje sproveli glavni sudija Marković Željko, sektorske sudije Brane Simić, Saša Mičević i Nebojša Savić, sekretar takmičenja Biljana Petrović i delegat Kojić Aleksandar.

Domaćin takmičenja SRD Drinska Jezera sa Aleksandrom Kojićem i ostalim članovima udruženja su cjelokupnu organizaciju takmičenja sproveli na vrhunskom nivo kao što je bila i gostoljubljivost i predusretljivost prema svim takmičarima.

Svi takmičari su čestitali domaćinima na odličnoj organizaciji takmičenja te se zahvalili na odličnoj gostoljubivosti u gradu Višegradu.

Marković Željko

Filed in: Obavještenja

You might like:

Konkurs za izbor domaćina takmičarskih staza za ribolovna takmičenja SRS F BiH u sezoni 2024. Konkurs za izbor domaćina takmičarskih staza za ribolovna takmičenja SRS F BiH u sezoni 2024.
Rijeka Bosna: Održana posljednja dva kola Premijer Feeder lige SRS BiH Rijeka Bosna: Održana posljednja dva kola Premijer Feeder lige SRS BiH
Jezero Modrac: Održan KUP BiH u disciplini lov ribe sa hranilicom “FEEDER” Jezero Modrac: Održan KUP BiH u disciplini lov ribe sa hranilicom “FEEDER”
Održana završna dva kola Premijer lige BiH u mušičarenju Održana završna dva kola Premijer lige BiH u mušičarenju
© 6302 Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.