Odgađa se Prvenstvo SRS FBiH u lovu grabljivica umjetnim mamcima sa obale – Spin

Komesar Prvenstva Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH u disciplini ‘lov grabljivica umjetnim mamcima sa obale – Spin’ obaviještava takmičare i sudije da je uz saglasnost Takmičarske komisije i Upravnog odbora SRS F BiH došlo do izmjene termina održavanja ovog prvenstva.

Kalendarom takmičenja za 2022. godinu predviđeno Prvenstvo je trebalo biti održano 03. jula 2022. godine na rijeci Lažvi u reviru ‘OKO’ u Busovači.

S obzirom da se trenutno izvode građevinski radovi na rijeci Lašvi uzvodno od revira i time čine rijeku prljavu i neadekvatnu za ovo takmičenje, odlučeno je da se vrieme takmičenja prolongira za neki period od oko mjesec dana o čemu će takmičari i ostali biti na vrijeme obavješteni.

Mjesto takmičenja i predviđene sudije ostaju kako je predviđeno Kalendarom.

Ribarski pozdrav – Bistro!

Filed in: Obavještenja

You might like:

Održana prva dva kola Premijer lige BiH u mušičarenju Održana prva dva kola Premijer lige BiH u mušičarenju
Poziv za prijavu za učešće u Premijer ligi BiH u lovu šarana i amura Poziv za prijavu za učešće u Premijer ligi BiH u lovu šarana i amura
Svjetsko prvenstvo u ribolovu: Prve ekipe ribolovaca dolaze u Kiseljak i Busovaču Svjetsko prvenstvo u ribolovu: Prve ekipe ribolovaca dolaze u Kiseljak i Busovaču
Sretan Vaskrs! Sretan Vaskrs!
© Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.