Odgađa se Prvenstvo SRS FBiH u lovu grabljivica umjetnim mamcima sa obale – Spin

Komesar Prvenstva Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH u disciplini ‘lov grabljivica umjetnim mamcima sa obale – Spin’ obaviještava takmičare i sudije da je uz saglasnost Takmičarske komisije i Upravnog odbora SRS F BiH došlo do izmjene termina održavanja ovog prvenstva.

Kalendarom takmičenja za 2022. godinu predviđeno Prvenstvo je trebalo biti održano 03. jula 2022. godine na rijeci Lažvi u reviru ‘OKO’ u Busovači.

S obzirom da se trenutno izvode građevinski radovi na rijeci Lašvi uzvodno od revira i time čine rijeku prljavu i neadekvatnu za ovo takmičenje, odlučeno je da se vrieme takmičenja prolongira za neki period od oko mjesec dana o čemu će takmičari i ostali biti na vrijeme obavješteni.

Mjesto takmičenja i predviđene sudije ostaju kako je predviđeno Kalendarom.

Ribarski pozdrav – Bistro!

Filed in: Obavještenja

You might like:

Poziv na Otvoreno prvenstvo SRS BiH u lovu ribe udicom na plovak za U-15, U-20 i U-25 Poziv na Otvoreno prvenstvo SRS BiH u lovu ribe udicom na plovak za U-15, U-20 i U-25
Poziv za učešće u Prvoj ligi BiH u lovu ribe udicom na plovak Poziv za učešće u Prvoj ligi BiH u lovu ribe udicom na plovak
Satnica Otvorenog prvenstva SRS BiH u mušičarenju za juniore (U-18) Satnica Otvorenog prvenstva SRS BiH u mušičarenju za juniore (U-18)
1. Kup Jadransko podunavskih zemalja u disciplini SPIN 1. Kup Jadransko podunavskih zemalja u disciplini SPIN
© Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.