Bilten za Kup Jadransko – podunavskih zemalja u lovu šarana i amura

9_ramsko_jezero_4625Pozivni Bilten Sportsko ribolovnog saveza Bosne i Hercegovine za Kup Jadransko-podunavskih zemalja u lovu šarana i amura koji će se održati od 1. do 4. septembra 2016. godine na Ramskom jezeru.

Pozdravni govori načelnika opštine Prozor/Rama dr. Joze Ivančevića, predsjednika Sportsko ribolovnog saveza Bosne i Hercegovine Tihomira Popovića i predsjednika SRTD “Ramske vode” Vladimira Nevistića.

Načelnik općine Prozor – Rama dr. Jozo Ivančević

nacelnikPoštovani sudionici Kupa Jadransko – podunavskih zemalja u disciplini „lov šarana i amura“ 2016, dragi gosti,
ističem veliko zadovoljstvo što je ove godine općini Prozor – Rama i Ramskom jezeru pripalo domaćinstvo Kupa Jadransko – podunavskih zemalja u lovu šarana i amura. Ribolovnu aktivnost veoma cijenimo, a ribolovce smatramo veoma vrijednim pripadnicima današnjeg društva. Posebno cijenimo doprinos aktivnom životu u prirodi, što je dobro i za zdravlje osoba i za okoliš kojega trebamo koristiti, ali i čuvati i štititi. Zato je natjecanje u lovu na šarana i amura za nas veliki događaj koji našoj maloj zajednici donosi puno poboljšanja.

Općina Prozor – Rama je mala općina s tek oko 16,5 tisuća stanovnika. Ovo natjecanje smatramo prigodom da pokažemo prirodne ljepote ove općine cijelom ribolovnom svijetu, a posebno da dokažemo gostoprimstvo po kojemu smo poznati.

Svim natjecateljima želim uspješno natjecanje i dobar rezultat. Svim gostima želim da se ugodno osjećaju u Prozoru – Rami, na Ramskom jezeru, te da lijepe dojmove prenesu svojim sugrađanima u zemljama iz kojih dolaze.

Tihomir Popović, predsjednik SRS BIH

tihoVeliko mi je zadovoljstvo u impresivnom okružju ramske vodene ljepotice Ramskog jezera kao domaćin ugostiti natjecatelje u športskom ribolovu na Jadransko-podunavskom kupu u lovu na šarana. Na prelijepoj umjetnoj akumulaciji izgrađenoj 1968. godine po prvi put se organizira natjecanje ovoga ranga.

Tim više, želja mi je da svi gosti osjete dobrodošlicu, uživaju u ljepotama naše zemlje i ostvare najbolje rezultate. Uvjeren kako će boravak na Ramskom jezeru značiti ponovni i športski i turistički povratak za sve koji samo jednom dođu ovdje želim vam fer natjecanje, športski uspjeh uz neizistavni ribarski pozdrav – BISTRO!

Vladimir Nevistić, predsjednik SRTD “Ramske vode”

nevisticPoštovani natjecatelji, ljubitelji ribolova, gosti i posjetitelji, dobrodošli u Prozor-Ramu, grad domaćin Kupa Jadransko podunavskih zemalja u lovu šarana i amura. Raduje nas što imamo tu privilegiju biti domaćin ovako značajnog natjecanja koji će okupiti natjecatelje iz cijele regije.

Želja nam je da ostvarite što bolje rezultate, ali i da se ugodno osjećate.

Također, želimo da bolje upoznate naš kraj, običaje, ljepote Rame kao i gostoprimstvo po kojeme smo poznati i ponesete sa sobom lijepe dojmove.
Bistro!

U nastavku pregledajte cijeli Bilten:

Filed in: Takmičenja

You might like:

BILTEN TAKMIČARSKE KOMISIJE SRS BiH ZA 2018. GODINU BILTEN TAKMIČARSKE KOMISIJE SRS BiH ZA 2018. GODINU
KONKURS ZA IZBOR STAZE ZA ODRŽAVANJE JADRANSKO PODUNAVSKOG KUP – a U DISCIPLINI “LOV RIBE UDICOM NA HRANILICU” – FEEDER KOJI ĆE SE ODRŽATI OD 23. – 25. AVGUSTA 2019. GODINE KONKURS ZA IZBOR STAZE ZA ODRŽAVANJE JADRANSKO PODUNAVSKOG KUP – a U DISCIPLINI “LOV RIBE UDICOM NA HRANILICU” – FEEDER KOJI ĆE SE ODRŽATI OD 23. – 25. AVGUSTA 2019. GODINE
Prijava staza za takmičenja po disciplinama za 2019. godinu Prijava staza za takmičenja po disciplinama za 2019. godinu
KALENDAR SPORTSKO RIBOLOVNIH TAKMIČENJA ZA 2019.GODINU KALENDAR SPORTSKO RIBOLOVNIH TAKMIČENJA ZA 2019.GODINU
© 2019 Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.