Završena Premijer liga SRS BiH u disciplini Feeder za 2022. godinu.

U dane 08.i 09.10.2022. godine, na jezeru Hazna u Gradčcu kojim gazduje USR ‘Hazna’ Gradačac, održano je 5. i 6. kolo Premijer Feeder lige SRS BiH za 2022. godinu.

Staza je bila pripremljena i obilježena po Pravilniku SRS BiH. Za svo vrijeme takmičenja bili su na raspolaganju članovi udruženja.

U 5. i 6. kolu trebalo je da nastupi 15 takmičara, ali na 5. kolu je nastupilo 14 takmičara, a na 6. kolu 13 takmičara. Odsutni  su svoj izostanak opravdali.

Šampion i prvoplasirani Premijer lige BiH  u disciplini Feeder je Adnan Korjenić član USR ‘Kiseljak’ iz Kiseljaka, drugoplasirani je Ilija Prole član USR ‘Kiseljak’ iz Kiseljaka , dok je trećeplasirani Armin Imamović član SRD ‘Smuđ’ iz Lukavac.

Takmičenje je sprovela sudijska ekipa:

  • delegat Saša Mičević
  • vrhovni sudija Drago Jakić
  • komesar Saša Mičević

Komesar Feeder lige, Saša Mičević

Filed in: Obavještenja

You might like:

Poziv za učešće u SPIN ligi SRS BiH za 2024. godinu Poziv za učešće u SPIN ligi SRS BiH za 2024. godinu
Bilten 21. Svjetskog prvenstva u lovu ribe umjetnim mamcima sa obale – rijeka Lepenica, Kiseljak Bilten 21. Svjetskog prvenstva u lovu ribe umjetnim mamcima sa obale – rijeka Lepenica, Kiseljak
Bilten Takmičarske komisije SRS BiH za 2023. godinu Bilten Takmičarske komisije SRS BiH za 2023. godinu
Konkurs za izbor domaćina (suorganizatora) i takmičarskih staza za takmičenja SRS BiH u 2024. godini Konkurs za izbor domaćina (suorganizatora) i takmičarskih staza za takmičenja SRS BiH u 2024. godini
© 7159 Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.