Poziv za prijavu za učešće u Premijer ligi BiH u lovu šarana i amura

U ime SRS BiH kao organizatora Premijer lige BiH u lovu šarana i amura, pozivam Vas, da se prijavite za natjecanje u Premijer ligi BiH za 2024. godinu.

Prijave i uplate slati najkasnije do 01.06.2024. godine, a prijave koje stignu poslije tog datuma smatrat će se nevažećim.

Prijave slati na:

Kotizacija za Premijer ligu BiH za 2024. godinu iznosi 600 KM i ista se uplaćuje na žiro račun Saveza, br: 1610000012560056, primatelj SRS BiH, svrha uplate: kotizacija za Premijer ligu BiH u „Lovu šarana i amura“ za 2024. godinu.

Stari takmičari takođe uplaćuju taksu za registraciju u iznosu od 10 KM, i uplaćuje se na gore navedeni žiro račun Saveza sa naznakom, svrha uplate: taksa za registraciju takmičenja u šaranskoj ligi za 2024. godinu.

Novi takmičari uplaćuju 20 KM taksu, na gore navedeni račun i gore navedenu svrhu uplate.

U 2024. godini, Premijer liga BiH u lovu šarana i amura će se održati u 4 kola po usvojenom kalendaru takmičenja, i po važećem pravilniku SRS BiH (koji je usklađen sa FIPS-ed pravilnikom).

Komesar lige: Hodžić Osman

Filed in: Obavještenja

You might like:

Održano Prvenstvo Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH u mušičarenju za juniore Održano Prvenstvo Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH u mušičarenju za juniore
Poziv na Prvenstvo SRS F BiH u mušičarenju – Fly fishing Poziv na Prvenstvo SRS F BiH u mušičarenju – Fly fishing
Poziv za učešće u Premijer ligi BiH u disciplini ‘Lov šarana i amura’ Poziv za učešće u Premijer ligi BiH u disciplini ‘Lov šarana i amura’
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
© Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.