POTPISAN SPORAZUM ZA ORGANIZACIJU 35. SVJETSKOG PRVENSTVA SA FIPS MOUSE FEDERACIJOM

 

Nakon dvodnevnog obilaska staza na kojima će se vršiti takmičenje na 35.Svjetskom prvenstvu u mušićarenju predstavnici Fips Mouse  federacije potpisali su sporazum sa predstavnicima Sportsko ribolovnog saveza Bosne i Hercegovine.

Ispred inspekcije Fips Mouse federacije sporazum su potpisali podpredsjednik Federacije i član tehničke komisije gospodin Borut Jerše,te član tehničke komisije gospodin Edoardo Ferrero.

Ispred Sportsko ribolovnog saveza Bosne i Hercegovine sporazum je potpisao predsjednik saveza gospodin Klepić Đorđe uz prisustvo međunarodnog organizatora gospodina Selimović Denijela.

Primljene su sledeće takmičarskre staze:

Rijeka SANICA u Ključu

Rijeka Sana u Ribniku

Rijeka PLIVA u Šipovu

Rijeka VRBAS u Donjem Vakufu

PLIVSKO JEZERO u Jajcu.

Rezervne takmičarske staze su Vrbas u Donjem Vakufu i Sana u Ključu,a jednovni trening će se vršiti na stazama Vrbas u Donjem Vakufu, Plivskom Jezeru i Plivi u Šipovu.

Na obostrana zadovoljstva na ponuđene staze nije bilo nikakvih primjedbi od strane inspekcije.

Sporazumom je regulisano sve ono što propisuje Fips Mouse federacija sa pravima i obavezama jedne i druge strane ( vrijeme dolaska,svečano otvaranje i zatvaranje prvenstva,vrijeme treninga i takmičenja,rotacije,smještajne kapacitete,prevoz do staza i nazad kao i sve ono što je potrebno za organizaciju svjetskuh takmičenja )

IMG_8670

IMG_8686

Filed in: Obavještenja

You might like:

Završena Premijer liga Bosne i Hercegovine u lovu ribe udicom na plovak za seniore Završena Premijer liga Bosne i Hercegovine u lovu ribe udicom na plovak za seniore
Na rijeci Lašvi održano Prvenstvo BiH u mušičarenju za juniore Na rijeci Lašvi održano Prvenstvo BiH u mušičarenju za juniore
Održan Kup Bosne i Hercegovine u lovu ribe udicom na plovak Održan Kup Bosne i Hercegovine u lovu ribe udicom na plovak
Poziv komesara na posljednja dva kola Premijer lige BiH u lovu ribe udicom na plovak Poziv komesara na posljednja dva kola Premijer lige BiH u lovu ribe udicom na plovak
© Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.