Pomjeranje termina održavanja Juniorskog prvenstva SRS FBiH u mušičarenju

Takmičarska komisija SRS F BIH obavještava takmičare mlađe kategorije u disciplini  ‘Mušičarenje – Flyfishing’ da je došlo do izmjene datuma održavanja ovog takmičenja.

Kalendarom takmičenja SRS F BIH planirano je da se juniorsko prvenstvo održi 04.06.2023. godine na Buni kada se održava i seniorsko prvenstvo.

Pošto je veliki interes ove kategorije takmičara, Takmičarska komisija je donijela odluku, uz saglasnost sa Upravnim odborom SRS FBiH, da se Federalno prvenstvo za mlađe kategorije u ovoj disciplini održi naknadno, o čemu će biti svi obavješteni na vrijeme (datum, mjesto i sudijski kadar).

Sekretar TK SK SRS F BIH, Zijad Sinanović

Filed in: Obavještenja

You might like:

Interni konkurs za dodjelu nagrada i priznanja SRS Federacije BiH za 2023. godinu Interni konkurs za dodjelu nagrada i priznanja SRS Federacije BiH za 2023. godinu
Konkurs za izbor domaćina takmičarskih staza za ribolovna takmičenja SRS F BiH u sezoni 2024. Konkurs za izbor domaćina takmičarskih staza za ribolovna takmičenja SRS F BiH u sezoni 2024.
Rijeka Bosna: Održana posljednja dva kola Premijer Feeder lige SRS BiH Rijeka Bosna: Održana posljednja dva kola Premijer Feeder lige SRS BiH
Jezero Modrac: Održan KUP BiH u disciplini lov ribe sa hranilicom “FEEDER” Jezero Modrac: Održan KUP BiH u disciplini lov ribe sa hranilicom “FEEDER”
© Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.