Održano Prvenstvo Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH u mušičarenju za juniore

Dana 07.07.2024. godine, na rijeci Lašvi u Busovači, održano je Prvenstvo Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH u mušičarenju za juniore.

Na takmičenju je učestvovalo 6 ekipa i 3 pojedinca.

Nakon tri sesije takmičenja, najuspješnija ekipa je bila USR “Neretva 1933” 1 iz Mostara. Drugo mjesto je pripalo ekipi OSR “Konjic” iz Konjica, dok je trećeplasirana ekipa USR “NERETVA 1933” 2 iz Mostara.

U pojedinačnoj konkurenciji, prvo mjesto je zauzeo takmičar Adi Bjelavac iz Mostara, a drugo i treće mjesto su zauzeli Eman Torlo i Filip Jarak iz Mostara.

Djeca iz mostarskog USR “Neretva 1933” su se pokazali kao izvrsni takmičari u ovoj disciplini, na čemu im iskazujemo veliko poštovanje i zahvalnost na učešču.

Nakon završenog takmičenja, domaćin takmičenja je priredio izvrstan ručak za sve učesnike te su podijeljene nagrade i priznanja. Nagradu za najveću ulovljenu ribu zaslužno je osvoio takmičar Faris Meškić iz Mostara sa ribom od 400 mm.

PREUZMITE DNEVNIKE TAKMIČENJA – POJEDINAČNI PLASMAN

PREUZMITE DNEVNIK TAKMIČENJA – EKIPNI PLASMAN

Filed in: Obavještenja

You might like:

Održano Prvenstvo Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH u mušičarenju za juniore Održano Prvenstvo Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH u mušičarenju za juniore
Poziv na Prvenstvo SRS F BiH u mušičarenju – Fly fishing Poziv na Prvenstvo SRS F BiH u mušičarenju – Fly fishing
Poziv za učešće u Premijer ligi BiH u disciplini ‘Lov šarana i amura’ Poziv za učešće u Premijer ligi BiH u disciplini ‘Lov šarana i amura’
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
© 0152 Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.