Održano 3. i 4. kolo Premijer lige u lovu ribe udicom sa hranilicom – Feeder

U dane 23. i 24. septembra 2023. godine, na rijeci Savi kojom upravlja SRD ‘Amur’ iz Gradiške, održano je 3. i 4. kolo Premijer Feeder lige SRS BiH za 2023. godinu.

Staza je bila pripremljena i obilježena po pravilniku SRS BiH. Za svo vrijeme takmičenja bili su na raspolaganju članovi udruženja.

U 3. kolu nastupilo je 8 takmičara, a 2 takmičara su opravdano izostala (Slobodan Milojević i Ilija Prole), dok ostali takmičari nisu najavili svoj izostanak.

U 4. kolu nastupilo 7 takmičara 3 takmičara su opravdano izostali (Slobodan Milojević, Ilija Prole i Goran Čuković), ostali takmičari nisu najavili svoj izostanak.

Dnevnik takmičenja u galeriji fotografija.

Takmičenje je sprovela sudijska ekipa:

  • delegat: Zoran Jadić
  • vrhovni sudija: Nikolina Grujić
  • sekretar: Saša Mičević

Komesar Feeder lige, Saša Mičević

Filed in: Obavještenja

You might like:

Konkurs za izbor domaćina takmičarskih staza za ribolovna takmičenja SRS F BiH u sezoni 2024. Konkurs za izbor domaćina takmičarskih staza za ribolovna takmičenja SRS F BiH u sezoni 2024.
Rijeka Bosna: Održana posljednja dva kola Premijer Feeder lige SRS BiH Rijeka Bosna: Održana posljednja dva kola Premijer Feeder lige SRS BiH
Jezero Modrac: Održan KUP BiH u disciplini lov ribe sa hranilicom “FEEDER” Jezero Modrac: Održan KUP BiH u disciplini lov ribe sa hranilicom “FEEDER”
Održana završna dva kola Premijer lige BiH u mušičarenju Održana završna dva kola Premijer lige BiH u mušičarenju
© 8371 Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.