Održana prva dva kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u lovu ribe udicom na plovak

Dana 27. i 28.05.2023. godine, na jezeru Manjača kod Banja Luke, održana su prva dva kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u lovu ribe udicom na plovak.

Trenutno je na prvom mjestu Đug Muris iz Tuzle koji je drugi dan takmičenja ulovio 8.880 grama ribe, drugo mjesto je Bogilović Mirsad iz Sarajeva, a na trećem mjestu je Petrušić Dragan iz Banja Luke.

Redoslijed ostalih takmičara možete pogledati u Dnevnika takmičenja.

SRS BiH se zahvaljuje domaćinu takmičenja iz SRD Banja Luka koji su obezbijedili doručak i vodu za sve učesnike. Na stazi je bilo obezbjeđenje policije i medicinskog osoblja. Takmičenje je proteklo bez problema.

Komesar lige: Zijad Sinanović

 

Filed in: Obavještenja

You might like:

Interni konkurs za dodjelu nagrada i priznanja SRS Federacije BiH za 2023. godinu Interni konkurs za dodjelu nagrada i priznanja SRS Federacije BiH za 2023. godinu
Konkurs za izbor domaćina takmičarskih staza za ribolovna takmičenja SRS F BiH u sezoni 2024. Konkurs za izbor domaćina takmičarskih staza za ribolovna takmičenja SRS F BiH u sezoni 2024.
Rijeka Bosna: Održana posljednja dva kola Premijer Feeder lige SRS BiH Rijeka Bosna: Održana posljednja dva kola Premijer Feeder lige SRS BiH
Jezero Modrac: Održan KUP BiH u disciplini lov ribe sa hranilicom “FEEDER” Jezero Modrac: Održan KUP BiH u disciplini lov ribe sa hranilicom “FEEDER”
© Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.