Odluka Takmičarske komisije Sportsko ribolovnog saveza Bosne i Hercegovine za Otvoreno prvenstvo u “Feeder” disciplini

Zbog povećanog interesovanja, na zahtjev većeg broja takmičara  a naročioto u cilju dodatne popularizacije i afirmacije i ove takmičarske discipline, Takmičarska komisija SRS BiH je odlučila da se na predstojećem takmičenju  u ,,Lovu ribe udicom sa hranilicom“ , koje će se održati : 24.04.2016. godine    ( nedjelja) na jezeru Drenova u Prnjavoru, omogući učešće svih takmičara ( bez obzira na plasman) iz:  SRS F BiH, SRS RS i D.Brčko, koji su učestvovali na predhodno održanim takmičenjima  u svojim savezima.

Nije moguće učešće takmičara u koliko nije održano predhodno takmičenje u organizaciji njihovih saveza ni takmičara koji nisu učestvovali na tim takmičenjima , kao ni takmičara koji se ne registruju za takmičarsku 2016. godinu ( 10 KM ), a oni koji se po prvi put takmiče ne uplate taksu za prvu registraciju ( 10 KM ).

Svi učesnici ovoga takmičenja ( takmičari, treneri,predstavnici društava i saveza) obavezni  su uplatiti po 15. KM.  kootizacije za koja sredstva će se obezbijediti zajednički ručak i podmiriti drugi dodatni troškovi organizacije takmičenja.

Sa ovog takmičenja će se izvršiti izbor reprezentativne selekcije SRS BiH, za čiji nastup na predstojećim međunarodnim takmičenjima će odluke donositi Upravni odbor krovnog saveza na prijedlog Takmičarske komisije.

Ovo takmičenje će provesti delegat Milovan Živković i sekretar Vidosav Jevtić.Takmičenje će se provesti u potpunposti u skladu sa Pravilnikom za ovu takmičarsku disciplinu i prema objavljenoj satnici.

 

Dana, 19.04.2016. godine                                                                             Predsjednik TK SRS BiH

Ivica Tomičić

Filed in: Obavještenja

You might like:

Održana prva dva kola Premijer lige BiH u mušičarenju Održana prva dva kola Premijer lige BiH u mušičarenju
Poziv za prijavu za učešće u Premijer ligi BiH u lovu šarana i amura Poziv za prijavu za učešće u Premijer ligi BiH u lovu šarana i amura
Svjetsko prvenstvo u ribolovu: Prve ekipe ribolovaca dolaze u Kiseljak i Busovaču Svjetsko prvenstvo u ribolovu: Prve ekipe ribolovaca dolaze u Kiseljak i Busovaču
Sretan Vaskrs! Sretan Vaskrs!
© Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.