Odgađa se Prvenstvo SRS FBiH u lovu grabljivica umjetnim mamcima sa obale – Spin

Komesar Prvenstva Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH u disciplini ‘lov grabljivica umjetnim mamcima sa obale – Spin’ obaviještava takmičare i sudije da je uz saglasnost Takmičarske komisije i Upravnog odbora SRS F BiH došlo do izmjene termina održavanja ovog prvenstva.

Kalendarom takmičenja za 2022. godinu predviđeno Prvenstvo je trebalo biti održano 03. jula 2022. godine na rijeci Lažvi u reviru ‘OKO’ u Busovači.

S obzirom da se trenutno izvode građevinski radovi na rijeci Lašvi uzvodno od revira i time čine rijeku prljavu i neadekvatnu za ovo takmičenje, odlučeno je da se vrieme takmičenja prolongira za neki period od oko mjesec dana o čemu će takmičari i ostali biti na vrijeme obavješteni.

Mjesto takmičenja i predviđene sudije ostaju kako je predviđeno Kalendarom.

Ribarski pozdrav – Bistro!

Filed in: Obavještenja

You might like:

Konkurs za izbor domaćina takmičarskih staza za ribolovna takmičenja SRS F BiH u sezoni 2024. Konkurs za izbor domaćina takmičarskih staza za ribolovna takmičenja SRS F BiH u sezoni 2024.
Rijeka Bosna: Održana posljednja dva kola Premijer Feeder lige SRS BiH Rijeka Bosna: Održana posljednja dva kola Premijer Feeder lige SRS BiH
Jezero Modrac: Održan KUP BiH u disciplini lov ribe sa hranilicom “FEEDER” Jezero Modrac: Održan KUP BiH u disciplini lov ribe sa hranilicom “FEEDER”
Održana završna dva kola Premijer lige BiH u mušičarenju Održana završna dva kola Premijer lige BiH u mušičarenju
© Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.