Obavještenje za veterane i master veterane

Obzirom da su prva dva kola lige za kategorije veterana i master veterana otkazana i da je kolo na Trnskom jezeru za njih prvo i drugo, pozivam iste da izvrše prijavu kako bi smo mogli preduzeti odgovarajuće radnje koje su uslovljene prijavom i brojem takmičara.

Prijavu možete izvršiti na mail adresu: sukrija.jamakovic@gmail.com ili na telefone broj: 062 990 565 i 061 989 783.

Prijavu izvršiti najkasnije do srijede 14.07.2021. godine, nakon čega će biti obavijest da li je dovoljan broj takmičara prijavljen i hoće li se održati takmičenje za te kategorije.

Obaveze po osnovu kotizacije izmiriti nakon 15.07.2021. godine, iz razloga da se ne dovedemo u situaciju da se moraju vraćati novci onima koji uplate, ako ne bude bilo takmičenja. 

Komesar: Šukrija Jamaković

Filed in: Obavještenja

You might like:

Konkurs za izbor domaćina takmičarskih staza za ribolovna takmičenja SRS F BiH u sezoni 2024. Konkurs za izbor domaćina takmičarskih staza za ribolovna takmičenja SRS F BiH u sezoni 2024.
Rijeka Bosna: Održana posljednja dva kola Premijer Feeder lige SRS BiH Rijeka Bosna: Održana posljednja dva kola Premijer Feeder lige SRS BiH
Jezero Modrac: Održan KUP BiH u disciplini lov ribe sa hranilicom “FEEDER” Jezero Modrac: Održan KUP BiH u disciplini lov ribe sa hranilicom “FEEDER”
Održana završna dva kola Premijer lige BiH u mušičarenju Održana završna dva kola Premijer lige BiH u mušičarenju
© Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.