Obavijest učesnicima Premijer Fly Fishing lige SRS BiH.

Zbog Izuzetno loših vremenskih uslova, a prvenstveno visokog vodostaja rijeka Sane  u Ribniku te sumnje od strane domaćina i onih koji bolje poznaju ovu rijeke kad je u pitanju visok nivo vode te koliko je potrebno da bi nivo vode pao na jednu normalnu razinu da ne stvara probleme učesnicima – fly fishingashima za normalno sportsko nadmetanje, niko baš nije previše optimističan.

I kolo Premijer fly fishing lige BiH zakazano za 18. 05. 2014. godine u Ribniku, rijeka Sana odgađa se zbog vremenskih nepogoda.

II kolo koje se održava na Plivskom jezeru ide kako je i predviđeno kalendarom takmičenja u nedjelju 15.06.2014.

Termin održavanja odgođenog I kola pomjera se za 29.06.2014, a III završno kolo održat će se 05.07.2014. rijeka Vrbas – Donji Vakuf.

Komesar lige

Erna Kardaš

Filed in: Obavještenja

You might like:

Poziv za učešće u SPIN ligi SRS BiH za 2024. godinu Poziv za učešće u SPIN ligi SRS BiH za 2024. godinu
Bilten 21. Svjetskog prvenstva u lovu ribe umjetnim mamcima sa obale – rijeka Lepenica, Kiseljak Bilten 21. Svjetskog prvenstva u lovu ribe umjetnim mamcima sa obale – rijeka Lepenica, Kiseljak
Bilten Takmičarske komisije SRS BiH za 2023. godinu Bilten Takmičarske komisije SRS BiH za 2023. godinu
Konkurs za izbor domaćina (suorganizatora) i takmičarskih staza za takmičenja SRS BiH u 2024. godini Konkurs za izbor domaćina (suorganizatora) i takmičarskih staza za takmičenja SRS BiH u 2024. godini
© Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.