KONAČNI REZULTATI VI JADRANSKO PODUNAVSKOG KUP – a U MUŠIČARENJU – BLAGAJ – MOSTAR, 2015. GODINE

Što se tiče plasmana u ekipnoj konkurenciji čestitamo ekipi SRD “Banja Luka ” iz Banja Luke koji su osvojili prvo mjesto, RD “Sofija” iz Bugarske koji su osvojili drugo mjesto i RD “Mozirje” iz Slovenije koji su osvojili treće mjesto!

Što se tiče pojedinačne konkurencije čestitamo Staniislavu Mankov iz ekipe “Sofija” – Bugarska koji je osvojio prvo mesto, Smiljanić Predragu iz SRD “Banja Luka” iz Banja Luke, Bosna i Hercegovina, koji je osvojio drugo mjesto i Bristina Sabahudinu iz SRD “Vrbas” Donji Vakuf, Bosna i Hercegovina.

Sve čestitke i zahvalnost upućujemo i ostalim ekipama i učesnicima VI jadransko podunavskog KUP – a u mušičarenju koji se održavao u Blagaju – Mostar, 2015. godine.

 

3 sesija EKIPNO

3 sesija POJEDINAČNO

Konačni ekipni plasman JPK – a

Konačni plasman JPK -a, pojedinačno

Filed in: Obavještenja

You might like:

Održano Prvenstvo Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH u mušičarenju za juniore Održano Prvenstvo Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH u mušičarenju za juniore
Poziv na Prvenstvo SRS F BiH u mušičarenju – Fly fishing Poziv na Prvenstvo SRS F BiH u mušičarenju – Fly fishing
Poziv za učešće u Premijer ligi BiH u disciplini ‘Lov šarana i amura’ Poziv za učešće u Premijer ligi BiH u disciplini ‘Lov šarana i amura’
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
© Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.