1. Kup Jadransko podunavskih zemalja u disciplini SPIN

I KUP JADRANSKO – PODUNAVSKIH ZEMALJA U SPORTSKOM RIBOLOVU DISCIPLINA ”SPIN” – EKIPNO I POJEDINAČNO – SENIORI

RIJEKA LAŠVA od 29.09. do 02.10. 2022. godine

Poštovani sportski prijatelji,
pripala mi je izuzetna čast i zadovoljstvo da vas pozdravim u ime Sportsko ribolovnog saveza Bosne i Hercegovine i u ime organizacionog odbora 1. KUP-a Jadransko podunavskih zemalja u sportskom ribolovu disciplina “SPIN”.

Organizator KUP-a ove godine je SRS BiH, a domaćin i tehnički organizator je Udruženje sportskih ribolovaca “Busovača” iz Busovače.
Želja nam je da i ove godine nastavimo druženja, učvrstimo naša sportska prijateljstva i da vam u najboljem svjetlu predstavimo naše Udruženje.

Nadamo se i vjerujemo da ćemo vam biti dobri domaćini , a na predstojećem takmičenju koje ćemo organizovati želimo svima puno sportske sreće, a neka pobjede oni koji su najbolji.

Želimo vam dobrodošlicu u našu zemlju i prijatan boravak u Busovači, uz ribarski pozdrav BISTRO.

Predsjednik SRS BiH Aleksandar Kojić

Poštovani sportisti,
Želio bih da Vas pozdravim ispred udruženja ribolovaca „Busovača“iz Busovače, zaželim prije svega ugodan boravak u ovom predivnom gradiću u srednjoj Bosni,a na takmičenju da postignete što bolje rezultate.

Kao domaćini nastojat ćemo da sve protekne u najboljem redu,a od srca želimo i očekujemo da na ovom dogadjaju budu takmičari iz mnogih Jadransko-podunavskih zemalja.

Bistro!
Predsjednik Organizacionog odbora Ivica Tomičić

Filed in: Obavještenja

You might like:

Poziv za učešće u SPIN ligi SRS BiH za 2024. godinu Poziv za učešće u SPIN ligi SRS BiH za 2024. godinu
Bilten 21. Svjetskog prvenstva u lovu ribe umjetnim mamcima sa obale – rijeka Lepenica, Kiseljak Bilten 21. Svjetskog prvenstva u lovu ribe umjetnim mamcima sa obale – rijeka Lepenica, Kiseljak
Bilten Takmičarske komisije SRS BiH za 2023. godinu Bilten Takmičarske komisije SRS BiH za 2023. godinu
Konkurs za izbor domaćina (suorganizatora) i takmičarskih staza za takmičenja SRS BiH u 2024. godini Konkurs za izbor domaćina (suorganizatora) i takmičarskih staza za takmičenja SRS BiH u 2024. godini
© Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.