Održan 4. Jadransko-podunavski kup u lovu ribe udicom sa hranilicom – Feeder

Od 17.06. do 19.06.2022. godine održan je 4. Feeder JPK u Višegradu na rijeci Drini u organizaciji SRS BiH i domaćina SRD Drinska jezera iz Višegrada.

Na KUP-u je učestvovalo 12 ekipa sa 45 prijavljenih takmičara iz Slovenije, Srbije, Hrvatske i domaćina Bosne i Hercegovine.

Poslije dva dana takmičenja ekipno su najuspješniji bili ZFK Srbija koju čine članovi kluba ‘Mrena’ Paraćin, dok je u pojedinačnoj konkurenciji najuspješniji bio Vražić Vladimir iz ŠRU Odra iz Velike Gorice, Hrvatska.

Takmičenje sproveli glavni sudija Marković Željko, sektorske sudije Brane Simić, Saša Mičević i Nebojša Savić, sekretar takmičenja Biljana Petrović i delegat Kojić Aleksandar.

Domaćin takmičenja SRD Drinska Jezera sa Aleksandrom Kojićem i ostalim članovima udruženja su cjelokupnu organizaciju takmičenja sproveli na vrhunskom nivo kao što je bila i gostoljubljivost i predusretljivost prema svim takmičarima.

Svi takmičari su čestitali domaćinima na odličnoj organizaciji takmičenja te se zahvalili na odličnoj gostoljubivosti u gradu Višegradu.

Marković Željko

Filed in: Obavještenja

You might like:

Poziv na Otvoreno prvenstvo SRS BiH u lovu ribe udicom na plovak za U-15, U-20 i U-25 Poziv na Otvoreno prvenstvo SRS BiH u lovu ribe udicom na plovak za U-15, U-20 i U-25
Poziv za učešće u Prvoj ligi BiH u lovu ribe udicom na plovak Poziv za učešće u Prvoj ligi BiH u lovu ribe udicom na plovak
Satnica Otvorenog prvenstva SRS BiH u mušičarenju za juniore (U-18) Satnica Otvorenog prvenstva SRS BiH u mušičarenju za juniore (U-18)
1. Kup Jadransko podunavskih zemalja u disciplini SPIN 1. Kup Jadransko podunavskih zemalja u disciplini SPIN
© Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.