Poziv na Prvenstvo Federacije BiH u lovu šarana i amura

Na osnovu Kalendara takmičenja u organizaciji SRS F BiH za 2024. godinu, komesar takmičenja poziva ekipe da se prijave na Prvenstvo Federacije BiH u disciplini „LOV ŠARANA I AMURA“ koje će se održati od 26. do 28.04.2024. godine na jezeru Mandek u Livnu.

Prijave se vrše najkasnije do utorka, 23..04.2024. godine.

Pravo nastupa ima po jedna ekipa iz  svakog udruženja iz Federacije Bosne i Hercegovine. Ukoliko ne bude prijavljeno osam ekipa, udruženja imaju pravo prijaviti i drugu ekipu  iz svog udruženja. Prednost imaju udruženja koja su ostvarila bolji plasman u prošloj godini.

Za ovo takmičenje se plaća kotizacija u iznosu od 100 KM po ekipi isključivo na žiro račun SRS F BiH  1020500000075561 UNION BANKA.

Svi takmičari moraju imati važeću ribolovnu dozvolu za 2024. godinuod nekog od udruženja koje je članica SRS F BiH, što će se provjeriti na stazi prilikom zvaničnih prijava.

Na osnovu odluke Upravnog odbora SRS F BiH, sve ekipe i članovi BiH lige iz Federacije moraju nastupiti na Federalnom  prvenstvu.

Prijave slati putem e-maila ili telefona na adresu SRS F BiH, ili komesaru takmičenja Mladenu Agatiću na broj  063/ 292-100. Za sve dodatne informacije obratiti se sekretaru  TK,SK,SRS F BiH Zijadu Sinanoviću na br. 061/792-320 ili domaćinu takmičenja,  predsjedniku EKO UDRUGA SR „LIVNO“ Danijelu Čeki na br.063/385-316.

Naknadne prijave se neće uzimati u razmatranje.

Pecanje se obavlja po važečem pravilniku za ovu disciplinu.

Komesar takmičenja: Mladen Agatić

Filed in: Obavještenja

You might like:

Održana prva dva kola Premijer lige BiH u mušičarenju Održana prva dva kola Premijer lige BiH u mušičarenju
Poziv za prijavu za učešće u Premijer ligi BiH u lovu šarana i amura Poziv za prijavu za učešće u Premijer ligi BiH u lovu šarana i amura
Svjetsko prvenstvo u ribolovu: Prve ekipe ribolovaca dolaze u Kiseljak i Busovaču Svjetsko prvenstvo u ribolovu: Prve ekipe ribolovaca dolaze u Kiseljak i Busovaču
Sretan Vaskrs! Sretan Vaskrs!
© Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Korištenje materijala dozvoljeno uz navođenje izvora.